De diensten van  Verkeersschool Jansen

Verkeersschool Jansen in omgeving Delft

Bij verkeersschool Jansen ben je van harte welkom als je jouw rijbewijs wil halen in Delft. Bij ons kun je leren autorijden aan de hand van losse rijlessen, maar we bieden ook diverse totaalpakketten aan. Door onze persoonlijke aanpak bereiden we je optimaal voor ophet naderende praktijkexamen. Verkeersschool Jansen in Delft heeft dan ook niet voor niets een hoog slagingspercentage. Het behalen van je rijbewijs is een belangrijk punt in je leven

Daarom laat je qua opleiding natuurlijk liever niets aan het toeval over. Binnen onze verkeersschool kun je dan ook leren autorijden op jouw eigen tempo. Natuurlijk wordt je daarin begeleid door een ervaren en vaste instructeur of instructrice. Op een aangename manier maken we je wegwijs in het verkeer. Dat wil zeggen dat je niet alleen vertrouwd raakt met het voertuig dat je bestuurt, maar ook situaties op de weg leert inschatten.

Zo zit je straks vol zelfvertrouwen achter het stuur van je eigen auto. Binnen onze verkeersschool in Delft kun je gebruik maken van losse lessen welke altijd gegarandeerd 60 minuten duren. Maar, ook een voordelig totaalpakket behoort tot de mogelijkheden. Zo ben je niet alleen verzekerd van 30 autorijlessen, maar ook van het praktijkexamen en de aanvraag.

Professionele verkeersschool in omgeving van Delft

Aan de hand van ons totaalpakket haal je jouw rijbewijs in het tempo zoals jij dat graag wil. Binnen onze kwalitatieve rijopleiding leer je het correct uitvoeren van bijzondere verrichtingen, hoe je moet reageren in specifieke verkeerssituaties om de doorstroom te kunnen bevorderen. Zo ga je altijd vol vertrouwen het praktijkexamen tegemoet. Ook als je jouw theorie examen wilt halen ben je bij Verkeersschool Jansen in Delft van harte welkom. We bieden diverse avondcursussen aan waarbij je altijd

averzekerd bent van een vakkundige ondersteuning. Natuurlijk kun je bij ons terecht voor divers cursusmateriaal zodat jij je optimaal kunt voorbereiden. De auto rijlessen van Verkeersschool Jansen in Delft vinden plaats in een ongedwongen sfeer. Onze ervaren rij instructeurs en instructrices leren je alles wat je moet weten om je straks zelfstandig en op een veilige manier door het verkeer te kunnen bewegen. Ook als je ADHD of autisme hebt ben je bij Verkeersschool Jansen in Delft van harte welkom. Persoonlijke aandacht en leren op jouw eigen tempo staan daarbij centraal. Als je jouw rijbewijs graag op een snelle en correcte manier wilt halen, staan we graag voor je klaar. Voor een goede rijopleiding ben je bij Verkeersschool Jansen in Delft dan ook aan het juiste adres.

Neem gerust contact met ons op