De motorrijles van  Verkeersschool Jansen

Motorrijbewijs halen in omgeving Delft

Als je graag jouw motorrijbewijs wilt halen in Delft, ben je bij Verkeersschool Jansen van harte welkom. We bieden je hoogwaardige motorrijles vanuit een ontspannen sfeer. Natuurlijk leer je bij ons motorrijden in je eigen tempo, en kun je altijd rekenen op een vaste instructeur. Zo haal je op een snelle en goede manier je motorrijbewijs zodat jij je straks zelfstandig door het verkeer heen kunt bewegen.

Een motor als vervoersmiddel biedt behoorlijk wat voordelen. Zo omzeil je verkeersopstoppingen en files veel sneller dan met een auto, en ervaar je een ultiem gevoel van vrijheid tijdens het rijden. Daarnaast is motorrijden natuurlijk ook gewoon heel leuk om te doen. Voor het zover is, moet je eerst in het bezit zijn van het motorrijbewijs. Het examen dat je af moet leggen bestaat dan ook uit twee onderdelen.

Tijdens het AVB examen laat je jouw kennis over voertuigbeheersing zien, terwijl AVD zich meer op de deelname in het verkeer richt. Daarnaast vergt het motorrijbewijs ook nog een theorie examen. Als je jouw motorrijbewijs in Delft wilt halen, ben je bij Verkeersschool Jansen gelukkig aan het juiste adres. Zo kun je straks zelfstandig en op een veilige manier deelnemen aan het verkeer.

Motorrijbewijs halen bij Verkeersschool Jansen in Delft

Bij Verkeersschool Jansen ben je altijd verzekerd van een vakkundige en professionele begeleiding. Dit is zeker als je jouw motorrijbewijs wilt halen van groot belang. Je hebt de beschikking over een vaste instructeur die je vanuit onze rijschool 60 minuten les geeft. Uiteraard hebben we tevens motorkleding voor je ter beschikking. Als je jouw motorrijbewijs wilt halen bij Verkeersschool Jansen in Delft, maakt je niveau van rijden niet uit. Je bent bij ons ook van harte welkom als je nog geen ervaring hebt

met motorrijden. Je motorrijbewijs halen doe je bij Verkeersschool Jansen in Delft dan ook op je eigen tempo. Natuurlijk mag je daarbij de beste begeleiding verwachten zodat je de motor straks goed kunt beheersen. Ook voor cursusmateriaal voor het theorie examen ben je bij ons aan het juiste adres. Uiteraard staan we ook voor je klaar als je hier vragen over hebt of als iets niet helemaal duidelijk is. Onze ervaren instructeurs helpen je daar graag bij. Zo haal je op een leuke, snelle én veilige manier je motorrijbewijs en wordt je optimaal voorbereid op de naderende praktijkexamens. Neem vrijblijvend contact met ons op als je graag je motorrijbewijs wilt halen in Delft.

­

Neem gerust contact met ons op