Meer weten?

Neem contact met ons op:

015-2144998 of 06-36185597

verkeersschooljansen@tele2.nl

of kom een keer langs op de

verkeersschool voor een

persoonlijk gesprek.

Tip een vriend(in)

Verstuur als tip!
module by Spiral

Ook bij Verkeersschool Jansen:

Rijopleiding in stappenAuto (categorie B)

Tijdens de opleiding heb je les van een vaste instructeur of instructrice. Onze medewerkers zijn R.I.S.-gecertificeerd (Rijopleiding in Stappen) en volledig gediplomeerd. Je hebt een vol uur les, dus je rijdt 60 minuten. Wij zijn ook gespecialeerd in het les geven aan mensen met ADHD en/of autisme.

 

Opfriscursus

Ook als je een tijd niet meer hebt gereden en 1 of meerdere opfrislessen wil volgen kun je bij ons terecht. Door onze ervaring zijn wij gespecialiseerd in het verzorgen van opfriscursussen.


Rijexamen
Het rijexamen bestaat uit een theoretisch en een praktisch deel. Het theorie-examen neem je af op de computer in de theorie-examencentra van het CBR (Centraal Bureau voor de Rijvaardigheid). Het praktijkexamen kan pas aangevraagd worden als je je theoriecertificaat behaald hebt.


Voorbereiding
Ter voorbereiding van je theorie-examen bieden wij je theoriebegeleiding aan. Deze kun je bij ons op afspraak volgen. Daarnaast kun je het cursusmateriaal, bestaande uit een theorieboek en een oefenboek, bij ons kopen. Tip: Op www.rijksoverheid.nl vind je een overzicht van alle verkeersregels en de betekenis van verkeersborden.

Sinds 1 november 2011 kun je als je 16,5 jaar of ouder bent alvast beginnen met auto rijden. Als je 17 jaar bent kun je dan examen doen. Je theorie is nu 1,5 jaar geldig.


Blijf op de hoogte
Als je op de hoogte wilt blijven van nieuwe en gewijzigde verkeersregels kun je je aanmelden op abonneren.rijksoverheid.nl. 
(bron: CBR)

 

 

Klantgerichte aanpak, hoog slagingspercentage en een ontspannen sfeer.

auto.png