Tip een vriend(in)

Verstuur als tip!
module by Spiral

Ook bij Verkeersschool Jansen:

Rijopleiding in stappenDisclaimer

Welkom op de website van Verkeersschool Jansen. Deze website is eigendom van Verkeersschool Jansen. Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

De website van Verkeersschool Jansen en de inhoud hiervan is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch is het niet uitgesloten dat bepaalde informatie verouderd, onvolledig of onjuist is. Verkeersschool Jansen is niet aansprakelijk voor enige schade van welk aard dan ook die verkregen is via deze website en de in deze website vermelde informatie van en hyperlinks naar andere websites.

De website van Verkeersschool Jansen en de inhoud hiervan is beschermd door het auteursrecht en intellectueel eigendomsrecht. Zonder schriftelijke toestemming van Verkeersschool Jansen is het niet toegestaan deze website en de inhoud hiervan voor eigen doeleinden te gebruiken, openbaar te maken, te verveelvoudigen, op te slaan, bewerken of verspreiden. Elk gebruik dat niet is overeengekomen, wordt beschouwd als een inbreuk op het auteursrecht.

Copyright
Copyright@ 2011 Verkeersschool Jansen, Weegplaats 13, 2614 GW Delft. Alle anderen merken, geregistreerde merknamen en/of afbeeldingen zijn eigendom van de respectievelijke eigenaren.

 

Je autorijbewijs in 4 weken? Dat kan! Met onze versnelde opleiding.