Tip een vriend(in)

Verstuur als tip!
module by Spiral

Ook bij Verkeersschool Jansen:

Rijopleiding in stappenHet ontstaan van Verkeersschool Jansen


Henk Jansen is als 25 jarige begonnen als rijinstructeur bij rijschool Knetemann.


Na dit een aantal jaar te hebben gedaan besloot hij om zelf een rijschool op te starten. Hij kon een ruimte huren naast het oude Hippolytus ziekenhuis aan de Phoenixstraat (tegenwoordig Delftstede) Hier werden rijlessen voor auto / motor en vrachtwagen gegeven. Ook gaf hij in die periode al theorielessen voor mensen die daar moeite mee hadden.


Door de sloopplannen (rond 1993) was hij genoodzaakt om hierdoor te verhuizen naar de Westvest (dit was het oude pand van kleef banden). Hier deed hij alleen auto en motorrijlessen. Dit met een groot aantal instructeurs waaronder: Henk, Ellen, Karel, Aad etc.
 

In 1998 keerde hij terug naar de Phoenixstraat waar hij in een oud gedeelte van het Hippolytus gebouw terecht kwam. Een prima locatie maar door de bouw van de spoortunnel helaas niet meer te doen vanwege de selchte bereikbaarheid. 
 

Vanaf 2005 waren wij gevestigd aan de Papsouwselaan 438.

Sinds 1 Januari 2018 zijn wij gevestigd aan de Weegplaats 13, 2614 GW in Delft
 

Vanaf januari 2009 is Henk Jansen met pensioen gegaan en heeft mij (Anita, zijn dochter) de zaak doorgegeven. Tot aan zijn overlijden is Henk altijd heel nauw betrokken geweest bij de zaak. 
 

Wij proberen in de voetstappen van Henk door te gaan.

 

Je autorijbewijs in 4 weken? Dat kan! Met onze versnelde opleiding.